BETAAL VEILIG

Via iDeal, overboeking of creditcard

Of achteraf via Afterpay!

 

TEVENS FYSIEKE WINKEL

Kom langs in onze winkel in Heusden

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Klantenservice

Algemene gegevens Berg & Braam
John en Gerry Berg
Nieuwstraat 75256 BB Heusden

0416-661291

info@bergenbraam.nl
KVK  17246520
BTW  NL114216137B01
Verzending
Nederland>Wij verzenden met DHL. U kunt ervoor kiezen uw pakketje op een adres naar keuze af te laten leveren of het voor u dichtsbijzijnde DHL servicepoint. Om het pakketje op een door u gekozen adres af te laten leveren betaald u € 5,25 en om uw pakketje af te laten leveren bij een DHL servicepunt betaald u € 4,50. Besteld u voor 15:00, dan heeft u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen boven de € 50 euro worden in Nederland gratis verzonden. 
Buitenland> Verzendkosten € 15.50 tot 10 kg.
Afhalen in Heusden
U kunt uw bestelling tot 14 dagen na bestelling afhalen in de winkel in Heusden, daarna vervalt uw order.
Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en ñ indien redelijkerwijze mogelijk ñ in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het artikel met ingevuld formulier ( bijgevoegd bij uw bestelling) retour sturen naar:

Berg en Braam
Nieuwstraat 7
5256 BB Heusden

Verpak uw artikelen netjes en in originele verpakking.

U ontvangt binnen 14 dagen het betaalde bedrag inclusief eerder betaalde verzendkosten op uw bankrekening. Is het artikel kapot bij u aangekomen of gaat het binnen korte tijd defect stuur ons dan een mail met uw naam, bestelnummer en om wat voor artikel het gaat. U kunt het artikel kosteloos retourneren en in overleg met u wordt, na ontvangst van het artikel, het door u betaalde bedrag teruggestort of het artikel vervangen.

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling retour melden. Snoepgoed kan NIET retour genomen worden.

Garantie

Berg en Braam staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid. Voor elk product dat in deze webshop wordt aangeschaft, geldt de wettelijke garantie regeling. Een artikel moet dus in goede staat verkeren bij levering en dient bij normaal gebruik naar behoren te functioneren. Wanneer u een bestelling ontvangt waarbij dit niet het geval is, neemt u dan direct contact met ons op. Dan kunnen we zo snel mogelijk op zoek gaan naar een passende oplossing.

Een wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Bij een defect product heeft u recht op reparatie of een nieuw product. Als het product binnen 6 maanden na levering stuk gaat of een ander gebrek vertoont, moet de verkoper bewijzen dat dit al bij levering het geval was. Na 6 maanden moet u bewijzen dat het product al bij levering kapot was.

U mag binnen 14 dagen na ontvangst artikelen een retour melden (herroepingsrecht). De voorwaarde is dat de aankoop niet is gebruikt en dat deze, indien redelijkerwijs mogelijk, in de onbeschadigde en originele verpakking zit. Voor de aanvraag van een retour-melding kunt u terecht op contact Wij zullen dan de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.
Cadeau service
Wilt u uw bestelling als cadeau opsturen ? Laat dan een bericht achter in het opmerkingen veld bij het afrekenen, ook kunt u daar een persoonlijk bericht noteren. Wij zorgen er dan voor dat er een toepasselijke kaart, met uw boodschap, met de bestelling mee gaat.